Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2014 14:21 - Истини за християнската религия
Автор: savremennik Категория: Технологии   
Прочетен: 4928 Коментари: 0 Гласове:
54


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Много хора, включително и Томас Пейн, сравняват практиките на фримасоните с християнството. Пейн заключава, че и двете боготворят физическото слънце, въпреки че в християнството то е променено, за да се боготвори Исус, когото те наричат „Син на Бога”. Тъмнината имитира Божествената Майка и „дванадесетте сестри”, като създава Слънцето и дванадесетте зодиакални знака.
Християнството не било основано от Исус. Работата на ранните християни и пропагандата на Павел и тези, които се крият зад името на Исус, изцяло допринесли за изобретяването на една чудесна история, която в резултат направи Исус известен до наши дни, като основателя на религия, която не е била никога негова.
Подобно, Исус е лъжливо свързан с Въздигнатите Учители на теософското учение. Исус няма нищо общо с въздигналите се учители и има много малко общо със съвременното християнство. Всъщност, християнството става ортодоксално, когато император Константин и църковният съвет създава убеждения и канони по време на Никейският събор през 325 г. от н.е. С този човешки църковен закон, последователите на християнството, вече не се придържат към учението на Исус, а вместо това, следват диктатите на църквата.
В текущото християнство, изглежда че християните се наслаждават на убийството на Исус и са така обзети от него, че те пресъздават отново Неговото брутално разпване. Християните наричат денят на убийството „Разпети Петък”, който термин те извиняват отдалеч с Великден и предполагаемото физическо възкресение на Исус. Редовно, християните символично ядат от тялото на Исус, което те евфемистично наричат „евхаристия”, като също символично пият кръвта на Христос. Тези ужасни символични действия са знаци на човекоядство и вампиризъм. Тези отвратителни деяния са погрешно представени най-малко четири пъти в съществуващата Библия, за да даде на църквата и нейните последователи неоспорван авторитет и автентичност, за да практикуват отвратителните обреди. Виж Матей – 26:26-28; Марко – 14:22-24; Лука – 22:19-20; I-во послание към Коринтяните 11:24-29.
Почти всички християнски църкви излагат кръстове, за да припомнят на последователите за ужасното убийство на Исус. Много от кръстовете показват закована мъжка фигура, за да представят Исус, който е графично изобразен кървящ и агонизиращ на своето умиране върху кръста. Това изображение е осъдително за всяко мислене, за всяко чувстващото същество.
Можете ли да видите приликите между християнството и фримасонството? Какъв „бог” ще жадува за кръв? Какъв „бог” иска ужасни убийства преживяни отново и отново от човешката психика? Във връзка с християните – те са далеч по-зле от масоните. Според много фримасони, Абиф предполагаемо представя Исус – който между другото още не бил роден, когато Соломон бил на власт. Но християнството символично прави тези ужасни неща, на този, в когото вярват, че е Син на Богът на Светлината.
Е, имате го – да, изглежда пределно ясно, че фримасоните, колкото и несъзнателно, са богомолци на дявола. Подобно, християните, несъзнателно, също боготворят Сатаната.
Тъмнината винаги е ламтяла за това което има Светлината, тя покварява тези от Светлината когато е възможно, както може да се види в християнството.
Всички главни религии в света са спонсорирани от ануннаките. Религията е крайно ефективен инструмент за поддържане на контрол върху хората. Основният аспект на всички тези религии е, че централната фигура на боготворенето е слънцето; дали те не нарекоха техният слънчев бог Ра, Аполон, Хелиос и т.н. Това било факт в древните Гърция, Египет, Шумер, Вавилон, Рим, Англия, културите на маите, инките и т.н.
Култът към слънцето е базата на основните религии днес, дори ако е бил покварен или неговите основи са били замъглени и загубени. Например, евреите имат своите древни храмове построени в чест на слънцето и зодиака.
Най-забележителният от тези храмове посветени на слънчевият култ, щеше да бъде храма на Соломон, който стоеше по време на цялото царстване на Иосия. Иосия е запомнен от изучаващите Библията, като разрушителя на слънчевите идоли и други някогашни богове от еврейският пантеон. Иосия изискваше следване на законите на Мойсей. Досега Соломоновият храм, който беше построен много след смъртта на Мойсей и нарушил много от неговите закони, беше останал непокътнат.
Или законите на Мойсей са били фалшифицирани след като храмът бил изграден, или Соломоновият храм е бил извращение спрямо еврейската вяра. По каквито и да е причини, Иосия позволил храма в Йерусалим да остане, въпреки неговата очевидна конструкция и посвещение на слънчевият култ.
Една от характеристиките на култа към слънцето, е че всичко се крепи на възкресението на изгряващото слънце. Според тези разбирания, слънцето дава топлина и живот. Затова има толкова много легенди за умиращи/възкръсващи богове. Кандидатите за третата степен на фримасоните изиграват частта с Хирам Абиф в драма. Кандидатът, подобно на Абиф, е измъкван от гроба, символизирайки легендите за умиращият/възкръсващ бог.
Християните почитат Исус, като Божият Син, който заема мястото на физическото слънце. Дори името „EAST-er SUN-day” в християнството, ни изяснява неговата основа. Томас Пейн отбелязва това:
„Християнската религия е пародия на култа към Слънцето, която поставя мъж наречен Христос, на мястото на Слънцето и му се прекланя с обожание, с каквото първоначално са се прекланяли пред Слънцето…”
"Истинската тайна дума на фримасоните" - Амитак Станфорд



Гласувай:
58



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: savremennik
Категория: Технологии
Прочетен: 2929013
Постинги: 316
Коментари: 1907
Гласове: 15632
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Лао Дзъ - Дао Дъ Дзин
2. spiralata.net
3. blogspot.com
4. Galatceq
5. Kikowsky
6. Девет истини за биополето
7. Човешко енергийно поле
8. Тайните на йогите за здравословно хранене
9. ДИШАНЕТО НА ЙОГИТЕ
10. ПАМЕТТА НА ВОДАТА
11. Учените в шок: Смъртта не е това, което е !
12. Между живота и смъртта
13. Телевизията - масова хипноза и контрол
14. Медитация - науката проглежда за невидимото
15. Изчезнали континенти : Лемурия
16. Астрология
17. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Сензацията на хилядолетието /част 1/
18. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Каменните огледала /част 2/
19. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Скривалищата на Атлантида /част 3/
20. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Световната система от ПИРАМИДИ /част 4/
21. ЗАГАДКАТА НА ЖЕЛЯЗНАТА КОЛОНА В ДЕЛХИ
22. БЕРМУДСКИЯТ ТРИЪГЪЛНИК
23. АНАТОМИЯ НА ЕНЕРГИЙНОТО ТЯЛО
24. АУРАТА НА ДЪРВЕТАТА
25. АУРА ИЛИ ПОСЛЕОБРАЗ?
26. Местоположение и карти на Атлантида
27. Dr. Royal Raymond Rife Д-р Роял Реймънд Райф
28. Тема с продължение - д-р Роял Райф
29. ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ НА ВЪЗПРИЯТИЕТО... КОГАТО ЧОВЕК НАПУСКА ТЯЛОТО СИ Интервю с Лори Монро Емил Кацаров
30. Енергообмен